Behandlingsfilosofi

teeth-1652937_1920Hos alle våre fire tannklinikker er vi opptatt å behandle ut ifra pasientens forutsetninger og ønsker. Vi legger både langsiktige og kortsiktige planer for behandling, og gjør klart for deg hvilket resultat du kan få vente.

Når vi foreslå en eventuell behandling, legger vi vekt på å presenterer flere alternativ. Vi prøver sa langt det lar seg gjøre å presentere fire behandlingsalternativer for deg som pasient.

Vi i Tannboden skiller mellom 3 typer behandling:

  1. Det som gjøres. Handtering av smerter og infeksjoner.
  2. Det som BØR gjøres innen rimelig tid. Pasienten har ingen akutte symptomer, men risikerer a fa det, og ytterligere forfall. om ingenting blir gjort innen rimelig tid.
  3. Det som KAN gjøres. Dette er behandling som konkurrerer med andre forbrukeravgj0relser. Behandlingen verken MÅ eller B0R gjøres for a hindre ytterligere forfall. Men pasienten ønsker det, og er villig til a beta le det det kostnaden.

Tannboden kan du ringe når som helst

Vi har fire klinikker, og dekker hele Helgeland. Du finner oss i Brønnøysund, Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen.. Felles for alle klinikkene er at vi stiller opp utenom kontortid når vi ha anledning til det.. Du skal kunne ringe etter hjelp når som helst, og om vi ikke har anledning til å behandle der og da, kan vi skrive ut resept, henvise videre til legevakt eller gi svar på spørsmål om hva du bør gjøre videre.

Alle skal ha et godt smil

Vi ønsker at alle våre pasienter skal ha et godt smil.

Her finner du kontaktinformasjon, og mulighet til å bestille time hos alle våre klinikker.