Mosjøen

Tannboden Mosjøen AS ligger i Havnegata 74, like ved der hvor Byggmakker Flokkmann hadde butikk tidligere, like ved siden av Fiskebutikken. Dette er en rolig gate med gode parkeringsmuligheter. Klinikken åpnet i 2005.

I Mosjøen arbeider vi spesielt med pasienter med odontofobi, tannlegeskrekk.

Stort fokus på tannlegeskrekk

For mange er redselen for tannlegen større enn smerten i munnen, og mange går i flere år med plager som bare forverres. Vi behandler pasienter ut fra deres egne forutsetninger. Du kan avbryte behandlingen når som helst. Vi anbefaler at du bestiller time til gratis og uforpliktende konsultasjon. Vårt hovedfokus er at du skal få en god og smertefri behandling..

Vi planlegger også å få inn en anestesilege som kan gi pasienter med alvorlig tannlegeskrekk narkose under behandling. Dette vil forhåpentligvis være på plass i løpet av 2017.

CBCT og OPG – Røntgen

Klinikken har et 3 D (3 dimensjonalt) røntgenapparat, kalt CBCT. Dette er en type CT røntgen. Apparatet kan ta vanlige røntgenbilder, men i tillegg kan det ta bilder som er tredimensjonale, hvilket gir vesentlig mer og nøyaktig informasjon. 3 D bilder tar vi isamarbeide med spesialist i dental røntgen.

OPG (orthopantogram, gresk for: rett visning av alt) er 2 dimensjonal, et datastyrt røntgenopptak som viser hele underansiktet i ett bilde. Dette gir en enestående mulighet til umiddelbart å få et helhetsbilde av pasientens munn. Vi kan med disse røtgenmulighetene diagnostisere sykdomsprosesser i munnhulen som kan være vanskelig å oppdage på annen måte da de kan være uten merkbare symptomer.

Vi har også kveldsåpent ved behov.

Du når Tannboden Mosjøen på telefon: 75 17 28 88

 

Bestill tannlegetime i skjemaet under:

Mosjøen

  • Født