Våre klinikker

Tannboden har to klinikker på Helgeland.

BRØNNØYSUND

Klinikken ligger i Storgata 19, ved enden av hovedgata like ved kirken. Tannboden Brønnøysund åpnet i mai 2012 Der arbeider 3 tannleger med sekretærer på fire fullt utstyrte kontorer.

Vi tilbyr følgende alle vanlige tannbehandlinger, og har spesiell kompetanse på implantater og behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Org.nr. 996 125 556

Åpent: Mandag-Fredag 08:00 – 16:00

 

Adresse:

Storgata 19, 8900 Brønnøysund

Telefon:

MO I RANA

Velkommen til Tannboden Mo i Rana. Våre lokaler ligger midt i byen, i Nordahl Griegs gate 6.  Vi har fire fullt utstyrte kontorer og egen røntgenmaskin til helkjeveopptak (OPG).

Kontoret ble åpnet i april 2012. Der arbeider fast 3 tannleger med sekretærer.

Vi behandler deg ut ifra dine forutsetninger, og dine ønsker.

Org.nr. 998 037 786

Åpent: Mandag-Fredag 08:00 – 16:00

Adresse:

Nordahl Griegs gt. 6
8601 Mo i Rana

Telefon:

Tannboden Mo i Rana

Nordahl Griegs gate 6
Postboks 334
8601 Mo i Rana
Telefon: 404 60 800
E-post: mir@tannboden.no

Tannboden Brønnøysund

Storgata 19
8900 Brønnøysund
Telefon: 924 79 700
E-post: brs@tannboden.no

Tannboden har to tannlegeklinikker på Helgeland, i Brønnøysund og Mo i Rana. Vi utfører en alle vanlige tannlegetjenester og har spesiell kompetanse på implantater og tannlegeskrekk (odontofobi). Vi arbeider også spesielt med odontofobi, tannlegeskrekk.

 

Ring oss for akutt hjelp hos Tannboden:

Felles for begge kontorene er at vi er opptatt av å stille opp når noen trenger hjelp eller har akutte problemer.

  • Brønnøysund: 924 79 70
  • Mo i Rana: 404 60 800

Enten det er på dagtid eller utenom vanlige åpningstider, kan du alltid ringe oss. Selv om vi ikke alltid har mulighet til hjelpe, kan vi kanskje henvise deg videre, skrive ut resept eller fortelle deg hva du kan gjøre. Vi hjelper deg om du har tannpine.

 

Spesialkompetanse på implantat og tannlegeskrekk

I Tannboden arbeider vi mye med implantater og er, oss bekjent, den eneste klinikken på Helgeland med egen kirurg. Vår kirurg opererer regelmessig på klinikkene. For tiden har vi avtale med spesialist i oralkirurgi Lars Bengt Alsen, som er sjef for Øre-Nese-Hals klinikken på sykehuset i Trollhättan i Sverige.

 

Kontaktinformasjon til daglig leder og styreformann:

Gunn Beate Fjellseth er daglig leder ved Tannbodens klinikker. Hun er utdannet tannlegeassistent og leder våre avdelinger ved siden av hun deltar i noe pasientbehandling.  

gfjellseth@tannboden.no

Styreformann Per Hamre er tannlege og arbeider ved klinikkene. Tannlege Per Hamre er godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med offentlig støtte. Han er også sertifisert for å bruke lystgass og intravenøs sedasjon. Videre har han etterutdannelse i psykoterapi og korttids psykoterapi fra Universitetet i Gøteborg. Han er medlem i NOFOBI, Norsk Forening for Odontofobi.

Telefon: 918 88 222
perhamre@hotmail.com

Spørsmål eller timebestilling?

Vi er på facebook!

Brønnøysund  –  Mo i Rana