Om oss

Tannboden har fire tannklinikker på Helgeland, Brønnøysund, Mo i Rana og Sandnessjøen.

teeth-1652937_1920Vi tar imot akutte pasienter om mulig samme dag, og utenom kontortid i den grad vi har anledning til det. Har du akutte problemer hjelper vi deg om vi har mulighet, skriver ut resept eller henviser deg videre. Hos oss skal du få et svar på ditt problem.

For akutt hjelp hos Tannboden kan du ringe:

  • Brønnøysund: 924 79 700
  • Mo i Rana: 404 60 800
  • Mosjøen: 75 17 28 88
  • Sandnessjøen: 75 04 36 00

Spesiell kompetanse på implantater

Vi er eksperter på protetikk og implantatkirurgi. Vår kirurg besøk regelmessig tre av våre klinikker i Helgeland, og pasientene kan også reise til de ulike klinikkene om det er ønskelig.

Vår implantatbehandling er en avansert og høyteknologisk behandling. Vi har lang erfaring med slik behandling og har jobbet med implantater og tannerstatninger på implantater (implantatprotetikk) siden 2006.

Tannboden tar imot henvisninger fra andre tannleger på helkjeverøntgen (OPG), implantatkirurgi, og tannerstatninger på implantater (implantatprotetikk). Selvsagt får også andre tannleger anledning til å følge sin pasient under operasjonen om det er ønskelig.

Følg vår Facebook-side her!

Spesiell kompetanse på tannlegeskrekk

Mange pasienter har tannlegeskrekk, og ofte er redselen for tannlegen større enn smertene. Dette fører til at mange går i årevis med problemer i munnen, og problemer som i utgangspunktet kan være små, forverres.

Vi har erfaring med behandling av pasienters tannlegeskrekk, og tar hensyn til dette i behandlingen. Vi har også formell kompetanse og etterutdanning i problemet.

Det er også viktig for oss å ikke være moraliserende. Hos oss er døren åpen på dine premisser.

Våre ønsker at våre pasienter skal få et smil de er fornøyde med.

For oss er det viktig å behandle pasienten på deres premisser, og kartlegge dine ønsker og behov. Deretter legger vi en plan for behandlingen med realistiske mål.  

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål.

Kontaktinformasjon til våre fire tannlegekontor i Brønnøysund, Mo i Rana og Mosjøen og Sandnessjøen finner du her.