Klinikken vår

TANNBODEN BRØNNØYSUND

Klinikken vår ligger i Storgata 19, ved enden av hovedgata like ved kirken. Tannboden Brønnøysund åpnet i mai 2012.

Vi tilbyr følgende alle vanlige tannbehandlinger, og har spesiell kompetanse på implantater og behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Org.nr. 996 125 556

Åpent: Mandag-Fredag 08:00 – 16:00

 

Adresse:

Storgata 19, 8900 Brønnøysund

Telefon:

Tannboden Brønnøysund

Storgata 19
8900 Brønnøysund
Telefon: 924 79 700
E-post: brs@tannboden.no

Tannboden utfører en alle vanlige tannlegetjenester og har spesiell kompetanse på implantater og tannlegeskrekk (odontofobi). Vi arbeider også spesielt med odontofobi, tannlegeskrekk.

 

Ring oss for akutt hjelp hos Tannboden:

Vi er opptatt av å stille opp når noen trenger hjelp eller har akutte problemer. Ring oss på 924 79 70

Enten det er på dagtid eller utenom vanlige åpningstider, kan du alltid ringe oss. Selv om vi ikke alltid har mulighet til hjelpe, kan vi kanskje henvise deg videre, skrive ut resept eller fortelle deg hva du kan gjøre. Vi hjelper deg om du har tannpine.

 

Spesialkompetanse på implantat og tannlegeskrekk

I Tannboden arbeider vi mye med implantater og er, oss bekjent, den eneste klinikken på Helgeland med egen kirurg. Vår kirurg opererer regelmessig på klinikkene. For tiden har vi avtale med spesialist i oralkirurgi Lars Bengt Alsen, som er sjef for Øre-Nese-Hals klinikken på sykehuset i Trollhättan i Sverige.

 

Kontaktinformasjon til daglig leder og styreformann:

Gunn Beate Fjellseth er daglig leder ved Tannbodens klinikk. Hun er utdannet tannlegeassistent og leder klinikken ved siden av hun deltar i noe pasientbehandling.  

gfjellseth@tannboden.no

Styreformann Per Hamre er tannlege og arbeider ved klinikken. Tannlege Per Hamre er godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med offentlig støtte. Han er også sertifisert for å bruke lystgass og intravenøs sedasjon. Videre har han etterutdannelse i psykoterapi og korttids psykoterapi fra Universitetet i Gøteborg. Han er medlem i NOFOBI, Norsk Forening for Odontofobi.

Telefon: 918 88 222
perhamre@hotmail.com

Spørsmål eller timebestilling?

Vi er på facebook!

Tannboden Brønnøysund